040 7649391 camping@sfcmussalo.fi

Palvelut

Aluekartta

Huonevaraukset

Koulurakennuksessa on majoitustiloina kolme kahden hengen huonetta ja yksi kolmen hengen huone. Majoitustilat on remontoitu keväällä 2013. Huonevaraukset vain isäntien numerosta 040 764 9391.
Huom! Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja huoneissa.

Karavaani- ja teltta-alue

Alueella on matkailuajoneuvoille 120 sähköistettyä paikkaa merellisessä ympäristössä. Vuosipaikkalaisia asuntovaunuja on alueella 60. Telttailijoille on oma alue aivan merenrannan tuntumassa ja huoltotilat ovat kaikkien alueella vierailevien käytettävissä. Alueella on käytettävissä maksuton langaton internet. Tupakointi on kielletty sisätiloissa koko alueella. Lemmikkieläimet on pidettävä kytkettynä ja eläinten vienti grilli- ja sisätiloihin, ei ole sallittu. 

Kesäaikana sähkö tuotetaan kokonaan ympäristöystävällisellä aurinkoenergialla.

Sauna

Saunoja on kaksi uimarannan yhteydessä ja ne lämpiävät joka päivä 1.6-31.8 sekä uutena telttasauna.  Lisäksi saunat lämpiävät huhti-toukokuussa ja syys-lokakuussa viikonloppuisin. Saunan käyttö yleisellä saunavuorolla sisältyy vuorokausimaksuun.

 

Muuta

Alueella on lainattavissa soutuvene ja kaksi SUP-lautaa. Alueen välittömässä läheisyydessä on 9-korinen Frisbeegolf-rata. Rata on vapaasti vierailijoidemme käytössä. Kiekkoja voi lainata kioskista.

 

Ajo-ohje

Camping Mussaloon tullaan Taivassalosta Kustaviin päin noin 5 km, jossa Heikinkarin Ranthuoneen ja sillan jälkeen käännytään heti vasemmalle (opaste Mussalo 3) ja ajetaan perille asti. Kustavin suunnalta tultaessa opaste Mussalo, jonka jälkeen 200 m ja  ennen  siltaa oikealle.

Klikkaa tästä karttaan!

Päärakennuksessa on defibrillaattori.