040 7649391 camping@sfcmussalo.fi

Tervetuloa Camping Mussaloon!

360-tour

TERVETULOA CAMPING MUSSALOON!

Camping Mussalo sijaitsee Taivassalon kunnassa merellisessä ympäristössä. Alue käsittää vaihtelevaa maastoa; nurmikkoa, puustoa ja kallioista merenrantaa yht. 2,8 ha. Camping Mussalo on auki päivittäin ja toimii yleisenä camping-alueena 1.6. – 31.8. välisenä aikana, jolloin alueella on joka päivä isäntäpäivystys. Alue toimii muina aikoina SFC-sopimusalueena ja on avoinna (isäntäpäivystys) viikonloppuisin pääsiäisestä toukokuun loppuun sekä syyskuun alusta lokakuun loppuun. Saunat, saunoja on kaksi uimarannan yhteydessä ja ne lämpiävät joka päivä 1.6.-31.8. sekä uutena telttasauna. Lisäksi saunat lämpiävät huhti-toukokuussa ja syys-lokakuussa viikonloppuisin. Saunan käyttö yleisellä saunavuorolla sisältyy vuorokausimaksuun.

Kesäkauden aikana järjestämme alueella erilaisia tapahtumia.  Tutustu tapahtumiin

Kävijät koostuvat pääsääntöisesti kotimaisista matkailuajoneuvoilla vapaa-aikaansa viettävistä matkailijoista, mutta myös ulkomaalaisia vieraita käy erityisesti elokuussa.

Suuren suosion saavuttanut Saariston rengastie tuo oman kävijäryhmänsä. Lähinnä polkupyöräilijöiden ja telttailijoiden määrät monipuolistuvat vuosittain ja myös kanoottisafarit ovat ottaneet Camping Mussalon yöpymis- ja huoltokohteekseen.

Jos haluatte tehdä ennakkovarauksen, voitte tehdä sen Best Campin kautta:  BESTCAMP VARAUKSET

Alueen tarkemman kartan löydät tästä

 

Camping Mussalo kuuluu Caravan Huiput ketjuun, joka takaa sinulle tasokkaan palvelun. Caravan Huiput alueita on Suomessa 19. Yöpymällä Caravan Huiput alueilla saat etupassiin leiman. Kerättyäsi etupassiin miltä tahansa Caravan Huiput alueelta yhteensä viisi leimaa saat kuudennen vuorokauden veloituksetta, esittämällä etupassin missä hyvänsä Caravan Huiput -alueella.

Saunat
Saunoja on kaksi uimarannan yhteydessä ja ne lämpeävät joka päivä 1.6.-31.8. sekä uutena telttasauna. Lisäksi saunat lämpiävät huhti-toukokuussa ja syys-lokakuussa viikonloppuisin. Saunan käyttö yleisellä saunavuorolla sisältyy vuorokausimaksuun. 

Majoitushuoneet

Vanhan koulurakennuksen huoneet ovat remontoitu ja ne toivottavat vierailijat tervetulleiksi. Huoneita on neljä; kolme kahden hengen huonetta ja yksi kolmen hengen huone. Huoneiden hinnat ovat sivulla Hinnasto.

Huoneet ja majoitustilat ovat savuttomia. Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja huoneissa tai sisätiloissa. Alueelle ovat lemmikit tervetulleita. 

Vuoden 2023 Caravan alue

Saimme kunniamaininnan SF-Caravanin äänestäjiltä ja meidät on valittu vuoden 2023 Caravan alueeksi. Kiitämme kaikkia ihania vierailijoitamme tästä hienosta kunniasta.

Tervetuloa vierailemaan Mussaloon!